O targach
Misją targów jest dążenie do tego, by polski rynek gastronomiczny był jednym z pierwszorzędnych rynków horeca w Europie zarówno pod kątem jakości, jak i wielkości oferowanych produktów i usług. Jak sam producent twierdzi, targi mają edukować i podnosić świadomość wszystkich uczestników branży horeca i konsumentów, którzy korzystają z usług gastronomicznych w zakresie szeroko pojętej ekologii i zasad zrównoważonego rozwoju.
Debata „Catering dietetyczny wiedza od A do Z”
„Catering dietetyczny wiedza od A do Z” to profesjonalny program edukacyjno-szkoleniowy, który poprowadzą specjaliści rynku Cateringów Dietetycznych. Program będzie miał formę debaty i dedykowany jest inwestorom, którzy interesują się inwestowaniem w biznes Catergingu Dietetycznego, a także tym, którzy już na rynku są i chcą pogłębić swoją wiedzę.
Program spotkania będzie podzielony na 4 części:
- I PLANOWANIE INWESTYCJI GASTRONOMICZNEJ (Najważniejsze zagadnienia – jak nie dać się zaskoczyć),
- II NAJCZĘSTSZE BŁĘDY I PUŁAPKI W PROWADZENIU CATERINGU DIETETYCZNEGO (Specyfika działania biznesu, know-how i aspekty, jakie należy brać pod uwagę, aby nie popełnić błędów),
- III JAK UTRZYMAĆ KONKURENCYJNOŚĆ W CZASACH KRYZYSU Podstawy budowania wizerunku marki i kształtowania pozycji rynkowej,
- IV CASE STUDY i SUCCESS STORY BY DPD Food. Moderator spotkania to właściciel firmy Gastro Wiedza, ekspert i praktyk- Marcin Dyrda. Ma wieloletnie doświadczenie w branży, jest również pomysłodawcą i audytorem programów Jakość i Bezpieczeństwo w Cateringu Dietetycznym.
Zapraszamy do udziału w targach i zapoznania się ze szczegółami programu: https://smakki.pl/pl/program/#tab2