Nie musisz już ręcznie wybierać menu
Moduł KaSia automatycznie układa menu i dobiera dania na podstawie alergenów oraz innych antypreferencji wybranych przez Klienta.
Jeśli jednak proponowane menu nie wydaje się Klientowi zadowalające, możliwość ręcznego wyboru menu pozostaje zachowana.
Praca kuchni
Nie oferuj ‘wykluczeń’, przez które praca na kuchni jest bardzo dezorganizowana! Zaproponuj klientom bardziej dopasowane spośród dostępnych dań zamiast tworzyć dania indywidualnie pod klienta. Zyskasz na tym dużo czasu i osiągniesz ten sam efekt!
Informacje o potrzebach klientów
Wgląd w indywidualną lub zbiorczą listę antypreferencji klientów, a w przyszłości także statystyki trafności propozycji menu względem zaznaczonych antypreferencji.
Pomoc w planowaniu menu
Dostaczona wiedza pomoże w podjęciu decyzji o zróżnicowaniu menu lub ograniczeniu stosowania niektórych produktów.
Wyższy współczynnik satysfakcji klientów
Trafione menu i satysfakcjonujący wybór posiłków, to zadowolenie klientów, które w oczywisty sposób przekłada się na zyski.