Podział na przepisy i dania

Skoordynowana i rozdzielona praca dla kuchni i pakowalni

Kuchnia

Funkcja podziału menu na przepisy i dania przekłada się na lepsze raportowanie i optymalizację pracy.

Jak to działa?

Na podstawie złożonych zamówień, system generuje wszystkie "przepisy", jakie należy przygotować aby kolejno móc skompletować dania.

Raport karty przepisów podaje potrzebną ilość składników przed WOT i WOM, jak i wartości (wyrażone w gramach), które powinny być uzyskane na koniec procesu przygotowania przepisu.

W raporcie "Karty dań" można odnaleźć informacje o tym, jak należy poszczególne porcje skompletować i w jakiej ilości. Na wszystkich raportach są możliwe do umieszczenia instrukcje oraz zdjęcia. Co więcej ,zarówno dla kuchni jak i pakowalni są przygotowane zbiorcze "checklisty", jakie pozwalają na bieżąco śledzić wykonanie potrzebnych zadań.

Zaletą wszystkich raportów jest również ich ułożenie - są ułożone w taki sposób, aby móc przygotować i skompletować w pełni poszczególne tacki.

Raport Karty przepisów

Raport Karty dań

Uwzględnienie WOT i WOM

Inteligentne sortowanie

Checklisty wszystkich przepisów i dań

Obsługa ilustracji

Umów prezentację systemu

Powiązane funkcje

Pozostałe funkcje dedykowane:

Moduł nadprodukcji

Zaopatrzenie Kuchnia

Moduł strat

Zaopatrzenie Kuchnia

Moduł braków

Zaopatrzenie Kuchnia

Checklista

Kuchnia Pakowalnia