Skoordynowana i rozdzielona praca dla kuchni i pakowalni
Funkcja podziału menu na przepisy i dania przekłada się na lepsze raportowanie i optymalizację pracy.
Na podstawie złożonych zamówień, system generuje wszystkie "przepisy", jakie należy przygotować aby kolejno móc skompletować dania.
Raport karty przepisów podaje potrzebną ilość składników przed WOT i WOM, jak i wartości (wyrażone w gramach), które powinny być uzyskane na koniec procesu przygotowania przepisu.
W raporcie "Karty dań" można odnaleźć informacje o tym, jak należy poszczególne porcje skompletować i w jakiej ilości. Na wszystkich raportach są możliwe do umieszczenia instrukcje oraz zdjęcia. Co więcej ,zarówno dla kuchni jak i pakowalni są przygotowane zbiorcze "checklisty", jakie pozwalają na bieżąco śledzić wykonanie potrzebnych zadań.
Zaletą wszystkich raportów jest również ich ułożenie - są ułożone w taki sposób, aby móc przygotować i skompletować w pełni poszczególne tacki.