Aplikuj

Poznaj nas lepiej i dowiedz się, czym dokładnie jest Caterings.

O nas

Specjalista ds. HR

7000 zł net (B2B)

Kim jesteśmy?

W Caterings, myślimy o oprogramowaniu jak o idealnie zbalansowanym posiłku. Zespół, który liczy już 13 osób, przez ostatnie 4 lata gotował technologiczną "sałatkę" dla cateringów dietetycznych. Obecnie, serwujemy nasze rozwiązania dla około 30-40% rynku w Polsce. Ale nie zamierzamy spoczywać na laurach! Zaczynamy ustawiać tacki na międzynarodowej "stołówce" IT.

Nasza misja

Naszą misją jest stworzenie oprogramowania, które jest jak dobrze zbilansowany posiłek: ułatwia zdrowe odżywianie się i jest przyjazne dla środowiska. Tak, jesteśmy jak kulinarni aktywiści w świecie kodu, walczący z marnowaniem żywności i zachęcającym do zdrowego odżywiania się za pomocą algorytmów i funkcji.

Czym się wyróżniamy?

Zostań częścią firmy, która zdobyła takie wyróżnienia jak "Made in Poland" i "Ambasador Innowacyjności". My, choć głównie zdalnie, budujemy nową "kuchnię" w postaci hali logistycznej i biura w Ołtarzewie, pod Warszawą. Wynika to z tego, że jesteśmy częścią grupy "Goodspeed" — lidera w chłodniczym transporcie dla cateringów dietetycznych.

HR Specialist — Mistrz/Mistrzyni Kulinarnej Rekrutacji IT (ale i nie tylko)

Do tej pory nasza "kuchnia" funkcjonowała dzięki wsparciu osoby od administracji. Ale, jak w każdej rozwijającej się restauracji, potrzebujemy teraz osobnego "szefa kuchni" do zarządzania zasobami ludzkimi i nowymi rekrutacjami jakie są przed nami.

Zadania

  1. Aktywna "degustacja" rynku w poszukiwaniu nowych talentów (szczególnie tych, którzy potrafią programować równie dobrze, jak gotować spaghetti kodu).
  2. Tworzenie i zarządzanie "menu szkoleniowym" dla nowo zatrudnionych.
  3. Wsparcie zespołu w "kuchennych wyzwań" dnia codziennego.
  4. Planowanie i rozwijanie "składu potraw", czyli zasobów ludzkich.
  5. Współtworzenie i monitorowanie "przepisów na sukces" w programach motywacyjnych.

Wymagania

  1. Minimum rok doświadczenia w "kuchni HR IT".
  2. Znakomite umiejętności interpersonalne, czyli umiejętność komunikacji na poziomie "kucharz-kucharz".
  3. Doświadczenie w zarządzaniu "kulinarnymi warsztatami" czyli programami szkoleniowymi.

Benefity

  • Opieka medyczna dla Ciebie i Twoich najbliższych, w tym dla psa i/lub kota.
  • Ubezpieczenie grupowe.
  • Zniżki na "nasze potrawy" — cateringi dietetyczne u naszych klientów.

Forma zatrudnienia i wynagrodzenie

  • Umowa zlecenie lub B2B.
  • Wynagrodzenie przy umowie zlecenie to na początek ok. 4000 - 4500 zł netto, przy umowie B2B to ok. 7000 zł netto.
  • Sprzęt podawany na "srebrnej tacy", chyba że wolisz korzystać ze swojego.

Proces Rekrutacji

  1. Selekcja "menu", czyli CV.
  2. Wstępna rozmowa rekrutacyjna online.
  3. Druga rozmowa z "szefem kuchni", czyli bezpośrednim przełożonym.

Zatrudnienie od zaraz!

Chętni kandydaci, w celu aplikacji, proszeni są o przesłanie swojego "kulinarnego portfolio", czyli CV i krótkiego listu motywacyjnego. Nie możemy się doczekać, żeby poznać nasze nowe "gwiazdy Michelin" w świecie IT!

Pozostałe oferty pracy

Agile Project Manager

12500 zł net (B2B)

IT Security Specialist

14500 zł net (B2B)

Tester Automatyzujący

12000 zł net (B2B)