Chcesz ułatwić pracę swoim zakupowcom i dietetykom?
Usprawnij zarządzanie gospodarką magazynową w swoim cateringu dietetycznym!
Dowiedz się, jak łatwiej zamawiać towar oraz mieć lepszą kontrolę nad foodcost-em
Foodcostem nazywamy koszt surowców zużytych do przygotowania posiłków stanowiący odsetek ceny sprzedaży. Dzięki integracji z magazynem nasz system automatycznie pobiera ceny produktów bezpośrednio z faktur. Koniec z ręcznym uśrednianiem cen produktów! Dołączając do Caterings będziesz w stanie precyzyjnie określić stany magazynów, łatwiej utrzymasz stały koszt diety i zoptymalizujesz zarządzanie swoją firmą!
Dołącz do darmowego Webinaru w środę 25 stycznia o 18:30 na platformie Zoho Meetings.
Spotkanie poprowadzi Grzegorz Sojka – Product Owner i Prezes Zarządu Caterings.