Czy wiesz ile czasu zajmuje przygotowanie poszczególnych dań w Twoim cateringu?
Spakowanie tacek? Konfekcja toreb?
Jak to mierzyć?
Czy chciał(a)byś, żeby praca w Twoim cateringu dietetycznym przebiegała tak sprawnie jak w niektórych restauracjach fastfood-owych, gdzie każdy pracownik wie dokładnie, co ma w danej chwili robić?
Wyeliminuj problemy w trakcie procesu gotowania i pakowania wdrażając Caterings Flow!
Poznaj wiele możliwości, jakie niesie ze sobą cyfryzacja w cateringu dietetycznym, a także dowiedz się, w jaki sposób zoptymalizować pracę na kuchni oraz wprowadzić liczenie efektywności pracy w swojej firmie.
Podczas spotkania opowiemy, w jaki sposób zmieniał się Caterings Flow przez 6 miesięcy od czasu swojej premiery, a także przedstawimy kolejne aktualizacje, które przygotowaliśmy (i planujemy przygotować w niedalekiej przyszłości) dla naszych Klientów.
Dołącz do Webinaru w czwartek 23 marca o godzinie 20:00 na platformie Zoho Meetings.
Spotkanie poprowadzi Grzegorz Sojka - Product Owner i Prezes Zarządu Caterings.